TOP 5 CELE MAI BUNE CREME-TRATAMENT PENTRU PSORIAZIS DE PE PIATA

Am sortat printre sute de creme/tratamente pentru psoriazis de pe piata si le-am testat pe toate pentru a gasi produsele de top care sa va ajute. Ne-am redus selectia la top cinci. Acestea sunt cele mai bune creme-tratament pentru psoriazis de pe piata astazi.

Aproape 1 milion de persoane din Romania sufera de simptome legate de psoriazis. Acele pete de piele aspra inrosita, solzoasa,descuamata si cu mancarimi intense ii pot impiedica pe cei care sufera de psoriazis sa se bucure de viata lor, iar pentru un parinte, este dificil sa urmareasca copilul sau bebelusul trecand prin asta.
 
In mod suprinzator, cauza exacta care produce psoriazis inca nu este descoperita. Cu toate acestea specialistii in domeniu au descoperit cativa factori cheie.
 
Potrivit Societatii Nationale de Psoriazis:
 
“Daca aveti psoriazis, este posibil ca pielea dumneavoastra sa nu produca atat de multe grasimi si uleiuri ca a altor persoane si sa fie mai putin capabila sa retina apa. Prin urmare, bariera de protectie nu este atat de buna pe cat ar trebui sa fie, permitand bacteriilor sau iritantilor sa treaca mai usor, iar pielea dvs se rupe cu usurinta, devenind rapid iritata, crapata si inflamata”.
 
O barieta de protectie slabita a pielii se afla in spatele numeroaselor probleme si iritatii care produc psoriazis.
Am adunat o echipa de profesionisti si medici dermatologi, pentru a gasi produsele, medicamentele care sunt sigure, cu ingrediente naturale, calitate superioara si care ajuta la vindecarea/ameliorarea psoriazisului.
 
Am evaluat fiecare tratament, unguent in functie de eficacitate, siguranta ingredientelor, pret si valoare generala. Le-am cautat pe acelea care au ingrediente de inalta calitate, dar am cautam si produse care sa functioneze foarte rapid.
 
Cu cat mai repede, cu atat mai bine, nu?
 
Din fericire, am gasit cateva produse uimitoare pentru tot corpul care te ajuta in tratarea/ameliorarea psoriazisului pe picioare, maine, degete, fata, ochi, pleoape etc dar si pentru copii, bebelusi.

top 5 creme/tratamente pentru psoriazis

NUMARUL 1 – CREMA NATURALA PENTRU PSORIAZIS, ECZEME SI PIELE USCATA DE LA DERMAE

Acest produs este de departe cel mai bun produs de ingrijire pentru psoriazis, eczeme si piele uscata de pe piata. Crema naturala pentru psoriazis de la DermaE ofera tot ceea ce iti doresti intr-un tratament pentru psoriazis cu actiune rapida si NU contine steroizi,cortizon sau alte gudroane de carbune sau gudroane de pin. 
 
Utilizeaza fulgii de ovaz coloidal care ajuta la calmarea si hidratarea pielii uscate cu senzatie de mancarime. Este capabila sa se intinda si sa hidrateze pielea cu o aplicare foarte mica.
 
Doar crema de psoriazis de la DermaE a imbinat proprietatile inegalabile a fulgiilor de ovaz coloidal cu extract din frunze de neem, extract din radacina de brusture si extract din strugurii-ursului pentru a ajuta eficient pielea descuamata si solzoasa.
 
Dupa o aplicare, a durat doar cateva MINUTE pentru a vedea cum crema incepe sa actioneze.
 
Datorita acestor aspecte, crema naturala de psoriazis de la DermaE a fost aleasa numarul 1 de catre specialistii nostri: pentru ingredientele super eficiente care ajuta pielea cu psoriazis, eczeme. Fulgii de ovaz coloidal si extract din frunze de neem, radacina de brusture, strugurii-ursului sunt armele secrete pentru tratamentul si ameliorarea psoriazisului.
 
Acest lucru este un beneficiu URIAS, deoacere este SINGURA crema pentru psoriazis care chiar functioneaza.
Crema de psoriazis de la DermaE

NUMARUL 2 – CREMA PENTRU PSORIAZIS DE LA URIAGE XEMORE PSO

Crema de proriazis de la Uriage a fost alegerea noastra pentru locul 2 datorita formulei sale care ajuta pielea foarte uscata supusa psoriazusului
 
Uriage -Xemose PSO trateaza leziunile create de psoriazis si limiteaza reaparitia acestora prin apa termala uriage si cele doua patente care regleaza iritatiile cauzate de psoriazis si intareste bariera cutanata
 
Desi are recenzii bune, nu suntem la fel de siguri de rezultate. Si desi am vazut rezultate bune, in cele din urma nu s-au pastrat precum s-au pastrat la alte produse.
 
Daca sunteti in cautatea unor solutii pentru psoriazis, aceasta ar putea fi o optiune. Dar daca sunteti in cautarea unor rezultate reale, de lunga durata ar trebui sa cautati alte tratamente pentru psoriazis.
Crema de psoriazis de la Uriage

NUMARUL 3 – CREMA PENTRU PSORIAZIS DE LA MAVENA

Crema de psoriazis de la Mavena a ajuns pe locul 3 pe lista noastra datorita formulei sale puternice care ajuta la calmarea pielii predispuse la psoriazis.
 
De asemenea, merita remarcat faptul că aceasta crema pentru psoriazis contine uleiuri naturale, vitamina b12 si hidroxietil uree care sprijina procesul de regenerare propriu al pielii, oferind o protectie de lunga durata.
 
Crema de psoriazis de la Mavena cu vitamina B12 are proprietati anti-inflamatoare, proprietati anti-pruritic si proprietati regeneratoare
 
Este suficient de blanda pentru pielea sensibila si a primit, de asemenea, recenzii pozitive.
Crema de psoriazis de la Mavena

NUMARUL 4 – CREMA PENTRU PSORIAZIS DE LA DUCRAY KERTYOL PSO

Ducray este o companie intens recomandata, cu produse uimitoare pentru piele. Atat expertii nostri, cat si alti dermatologi recomanda aceste produse.
 
Cand a venit vorba de crema de psoriazis de la Ducray , expertii au fost cu siguranta multumiti de efecte. 
 
Compania foloseste celastrol, acid salicilic si vederine, care ajuta la ameliorarea simptomelor cheie ale psoriazisului, cum ar fi mancarime, aspect de roseata, uscaciune , iritatie si diminuarea aparitilor scuamelor.
 
Desi eficienta, singurul dezavantaj a fost felul in care face pielea sa se simta, find putin mai grasa decat celelalte creme din lista si poate fi putin inconfortabila.
 
Daca nu te deranjeaza, aceasta crema poate fi pentru tine.
Crema de psoriazis de la ducray

NUMARUL 5 – CREMA PENTRU PSORIAZIS DE LA SESDERMA

 

Crema de psoriazis de la Sesderma este o crema cu actiune rapida care contine aloe vera, acid hialuronic, curcuma si care poate ajuta instant la ameliorarea simptomelor provocate de psoriazis ca roseara si mancarime la nivelul pielii psoriazice
 
Desi fost adaugata pe lista noastra, acesteia ii lipseste eficacitatea de durata.
 
Spre deosebire de celalalte produse din lista, care va ajuta la tratarea simpomelor provocate de psoriazis crema de la Sesderma se concetreaza doar pe tratarea de moment calmand zona afectata.
Crema de psoriazis de la sesderma